Στάση εργασίας – «Παραλύουν» για δύο ώρες τα νοσηλευτήρια του ΟΚΥπΥ  

Στάση εργασίας – «Παραλύουν» για δύο ώρες τα νοσηλευτήρια του ΟΚΥπΥ   

Τα μέλη των οργανώσεων ΣΕΚ, ΠΕΟ, ΔΕΟΚ, ΠΑΣΥΔΥ, ΠΑΣΥΚΙ και ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ. στα δημόσια νοσηλευτήρια του ΟΚΥπΥ, πραγματοποιούν σήμερα δίωρη προειδοποιητική στάση εργασίας από τις 08:30 έως και τις 10:30.

Η στάση εργασίας πραγματοποιείται, με αφορμή, όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση, τη μη τήρηση των δεσμεύσεων του Οργανισμού, για συνομολόγηση συλλογικής σύμβασης για το προσωπικό, που προσλήφθηκε με προσωπικά συμβόλαια.

Χθες ο Υπουργός Υγείας παρακάθισε σε σύσκεψη με τη συμμετοχή ΟΚΥπΥ και συντεχνιών και οπως προκύπτει αναμένεται να καταθέσει νέα πρόταση.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας, από την ενημέρωση που έχει μέχρι στιγμής, αναμένεται να προχωρήσει κανονικά η δίωρη στάση εργασίας που εξήγγειλαν οι εργαζόμενοι.

Σε ενημέρωση του Υπουργείου αναφέρεται ότι η νέα πρόταση του ΟΚΥπΥ θα τεθεί ενώπιον των συνδικαλιστικών οργανώσεων για περαιτέρω διαβούλευση.

Σημειώνεται ότι από την πλευρά του ο Υπουργός, αφού άκουσε τις θέσεις των συνδικαλιστικών οργανώσεων επί των ζητημάτων που εντοπίζονται σε σχέση με τις συλλογικές συμβάσεις, «επανέλαβε προς τα εμπλεκόμενα μέρη πως μέσω του διαλόγου και επίδειξης καλής θελήσεως μπορούν να επιλύονται ζητήματα που προκύπτουν».

Προστίθεται ότι ο Υπουργός θα επανέλθει μετά την αποστολή της νέας πρότασης με νέα συνάντηση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Εγκλωβίστηκαν δύο άτομα ενώ έκαναν ορειβασία στο Παλαιχώρι - Δείτε φωτογραφίες από τη διάσωση
Τροχαίο στη Λάρνακα: Όχημα παρέκκλινε της πορείας του και ακινητοποιήθηκε σε χωράφι - Απεγκλωβίστηκε ο οδηγός και παιδί 2 ετών  
Έκρυβαν την «πραμάτεια» τους σε πακέτα εταιρείας μεταφορών - Κατασχέθηκε κάνναβη πέραν των 100 κιλών - Σύλληψη 31χρονου - Φωτογραφίες
VIDEO: Αεροπειρατεία σε πτήση στο Μπελίζ – Επιβάτης πυροβόλησε και σκότωσε τον δράστη
Συμπλοκή στη Λευκωσία: Πιάστηκαν στα χέρια και τον μαχαίρωσε - Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα
Πάσχα στο… mall: Ποιες μέρες θα είναι όλα κλειστά – Πότε θα είναι ανοιχτά εστιατόρια και χώροι διασκέδασης
Πασχαλινές Εκδηλώσεις: Αυτά τα χωριά ετοιμάζονται να μας υποδεχθούν παραδοσιακά - Δείτε αναλυτικά όλα όσα προγραμματίζουν
Πώς να απολαύσετε τα Πασχαλινά εδέσματα χωρίς να χάσετε τον έλεγχο σας - Διατροφολόγος απαντά στο «Τ»

 

 

 

Συγκλονίζουν τα στατιστικά: Περισσότερα φέτος τα θανατηφόρα - Πόσοι άφησαν την τελευταία τους πνοή το 2025;

Συγκλονίζουν τα στατιστικά: Περισσότερα φέτος τα θανατηφόρα - Πόσοι άφησαν την τελευταία τους πνοή το 2025;

Τα τέσσερα θανατηφόρα ατυχήματα που σημειώθηκαν μέσα σε διάστημα μόλις 48 ωρών αποτελούν μια πραγματική θλιβερή ένδειξη, καθώς οδηγούν σε ανησυχητική αύξηση των θανάτων από τροχαία για το 2025.

BEST OF TOTHEMAONLINE